Pensionstalling

We hebben 31 ruime, lichte stallen, waarvan een deel een luik naar buiten heeft. De stallen worden door ons uitgemest. Als bodmbedekking maken we gebruik van zaagsel.
De paarden worden desgewenst door ons buiten- en binnengezet en ook het voeren wordt door ons gedaan.
Er zijn ruime wasplaatsen met solarium, u kunt gebruik maken van de stapmolen en er is een longeercirkel. Daarnaast beschikken we over zowel een buiten- als een binnenbak.

Crossterrein en galopbaan

Te midden van de weilanden ligt een prachtig ingericht crossterrein waar naar hartelust getraind kan worden voor de eventing. Er staan verschillende soorten hindernissen, van verschillende materialen en van verschillende hoogtes en een waterbak.
Voor het gebruik van het crossterrein geldt dat het gebruik van een bodyprotector verplicht is.
Er is de mogelijkheid zonder begeleiding te komen trainen op het crossterrein, ook als je paard niet bij ons gestald is. Daarnaast organiseren wij regelmatig crossclinics. Hou onze facebookpagina in de gaten voor de aankondigingen van clinics.

Fysiotherapie en aquatraining

Paardenfysiotherapeute Robin Kik is wekelijks aanwezig op onze accomodatie. Er is ruimte voor een uitgebreid bewegingsonderzoek op harde en zachte bodem, voldoende ruimte onder dak om paarden te behandelen en daarnaast is er een aquatrainer waar Robin gebuik van maakt.
U kunt, ook als uw paard niet bij ons gestald staat, bij ons op locatie komen voor fysiotherapie voor uw paard. Dat scheelt u voorrijkosten die u zou betalen als Robin bij u aan huis zou komen.