Fokkerij


Naast de bezigheden rondom de stalling en het terrein, houden wij ons graag bezig met het fokken van interessante veulens voor de sport. Ondertussen hebben wij een aantal zeer interessante merries tot onze beschikking en hopen wij zeer binnenkort nog een aantal merries aan ons bedrijf toe te voegen.

Onze huidige merries zijn:

- Fivalita (elite v. Ampère). Fivalita komt uit de Briolita stam. Zij is een dochter van elitemerrie Amilita (v. Scandic) die op haar beurt weer dochter is van keurmerrie Solita (v. Krack C).

- La Fien Summer (v. Eyecatcher) Is een dochter van Fivalita.

- Helga Bodette (v. Bon Bravour) uit dezelfde stam als de KWPN goedgekeurde hengsten Redford en Foundation. De moeder is elitemerrie Bodette (v. United), en grootmoeder is de ster preferente merrie Odette van Jazz.

- A-R. Gila is een ster preferente merrie van Obelisk (mv. Lancet uit keur preferent v. Freiherr). A-R. Gila is op haar eerste 3 dochters preferent verklaard.

- Isabeaux D'Ilinda (v. Desperado) is een dochter van keur merrie Ulinda (v. Negro). Deze merrie is ook de moeder van de goedgekeurde hengst Bodyguard Moorland. Grootmoeder is de ster prestatie merrie Kolinda (v. Cocktail ).   

- Kensington's Promiss (v. Blue Hors Zatchmo) is de dochter van Cari Linda's Promise (v. Florencio). Grootmoeder Unilinda M (v. Norway) Is tevens weer de dochter van Nilinda M (v. Contango) Deze merrie is ook de overgrootmoeder van de goedgekeurde hengst Jameson RS2.

- Olala Primeur (v. Olala De Buissy) is een dochter van Continue Story (v. Indoctro). Dit is een dochter van Sindy (v. Continue).